Family Guy doet Game of Thrones in nieuwe teaser

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Family Guy doet Game of Thrones in nieuwe teaser

Family Guy doet Game of Thrones in nieuwe teaser

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In een nieuwe promo om de hervatting van het vijftiende seizoen van Family Guy te teasen, nemen Brian en Stewie Game of Thrones én Ballers op de hak.

The Simpsons & Family Guy

Komende zondag keren de meest succesvolle FOX-animatieseries ooit terug op televisie. In het geval van The Simpsons gaat het om de hervatting van alweer het 26e seizoen, en Family Guy gaat verder met seizoen 15. Voor The Simpsons werd een promovideo uitgebracht waarin Donald Trump op de hak werd genomen; bij Family Guy hield men het wat minder politiek.

In de clip bespreken Brian en Stewie de mogelijkheid om samen een Bed & Breakfast te beginnen. "Laten we het proberen", zegt Brian. "Het kan niet erger zijn dan toen ik in de Night's Watch zat." Daarop volgt een cutaway zoals we die gewend zijn van de animatieserie. Hierin zit wel een flinke spoiler voor wie het einde van seizoen 5 van Game of Thrones nog niet heeft gezien. Chris Griffin komt ook nog langs om de draak te steken met Ballers, de comedyserie met Dwayne "The Rock" Johnson.

Zondag

In de Simpsons-aflevering van komende zondag komt Bart in de problemen (het zal eens niet) en moet hij als straf tijd doorbrengen met de moeder van (Principal) Skinner. Hij ontdekt de nodige voordelen aan het chillen met de oudjes, maar ziet op den duur ook de gevaren ervan ...

In de aflevering van Family Guy wordt Peter de tijdelijke rector op de middelbare school, en gebruikt Meg zijn nieuwe macht om wraak te nemen op de pestkoppen. Het Bed & Breakfast dat Brian en Stewie daadwerkelijk openen, verandert al snel in een bordeel ...

Lees verder