Oerlemans Evenblij Maakt Vrienden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Oerlemans Evenblij Maakt Vrienden
NPO

Familie Oerlemans openhartig over lastige periode in relatie in nieuw seizoen Evenblij Maakt Vrienden

|
|

Laatste update:

Voor een nieuw seizoen van Evenblij Maakt Vrienden gaat Frank op bezoek bij de familie Oerlemans; all the way in Beverly Hills, Los Angeles. Hij vertelt over het unieke interview in RTL Boulevard.

Dutch Dynasty

“Dat gezin is krankzinnig. Het is toch een beetje Dynasty.” Als we de eerste beelden en de verhalen van Frank mogen geloven, zitten de Oerlemansjes er warmpjes bij in Bevery Hills. Het is een bijzonder gesprek want de familie heeft lang de deuren dichtgehouden voor de pers. 

Pieken en dalen

“Maar ze hebben ook moeilijkheden gekend”, vertelt Frank.“Ze moesten echt hun relatie opnieuw uitvinden. Dat hartaanval en die verhuizing hebben veel veranderd.” In het interview met Frank Evenblij vertelt Reinout voor het eerst over zijn hartaanval. Ook vertelt hij over zijn verhouding met John de Mol, spoiler alert: de twee zijn niet echt vrienden.

De kroon op zijn werk

Het is een intiem kijkje in het leven van Reinout en Daniëlle. Hij spreekt oudste zoon Thijmen over het leven in Los Angeles en zijn ouders én prikt een vorkje mee tijdens een zakenlunch met rapper en acteur LL Cool J. Frank noemt dit bezoekje dan ook ‘de kroon op zijn werk’.

Bekijk een kort fragment hieronder.

Evenblij Maakt Vrienden is vanaf vrijdag 9 september iedere week om 21.25 uur te zien op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder