• Meiland

Familie Meiland wéér op zoek naar een huis

Martien en Erica Meiland zoeken weer eens een huis

Terwijl de woningnood Nederland in de greep houdt, gaat de familie Meiland gewoon door met huizen kopen. Na een kasteel, een boerderij en twéé villa’s zoeken Martien en Erica wéér een nieuw optrekje.

Martien en Erica Meiland startten deze week met hun nieuwe podcast: Wat Goéééd. Naast nieuwtjes over de bruiloft van dochter Maxime deelden ze nóg schokkender nieuws. Martien en Erica hebben nét twee verhuizingen achter de rug, maar zoeken alwéér een nieuw onderkomen.

‘Maison pour le voyage’

De sterren uit Chateau Meiland speuren naar een nieuwe ‘maison’ in Frankrijk. Martien: ‘We zijn natuurlijk blij dat het chateau verkocht is, maar we zijn wel weer op zoek naar een ander huis in Frankrijk. Voor ‘le voyage’. Oftewel: een vakantiehuis!

Erica meldt in de podcast dat ze er nog niet helemaal over uit is. Een vakantiehuis in Frankrijk is volgens ‘de motor achter de Meilandjes’ ‘wel erg ver rijden’. De aankoop en verbouwing van een vakantiehuis zou weer een aardig nieuw seizoen van Chateau Meiland op kunnen leveren!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Wat goéééd! is iedere vrijdag vanaf 16.00 uur te zien op Kijk.nl en te beluisteren op Talpa's muziekplatform JUKE.