Linda de Mol in Familie Kruys

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol in Familie Kruys

Familie Kruys seizoen 4 eerder te zien dan je dacht

|
|

Laatste update:

De eerste drie seizoenen van de serie Familie Kruys, het meest recente tv-bedenksel van Linda de Mol, verschenen steevast in het voorjaar op de buis. Maar afgelopen lente bleef het angstvallig stil rondom Bette Kruys en haar ietwat opmerkelijke naasten. Nu is eindelijk duidelijk waarom we Familie Kruys seizoen 4 nog niet kunnen zien...

Familie Kruys seizoen 4 als najaarsvermaak

Familie Kruys seizoen 4 is verplaatst naar de start van het nieuwe tv-seizoen. RTL heeft vandaag bekendgemaakt dat de vierde reeks al in september te zien zal zijn. Ai, Ai… Door de verschuiving naar het najaar hebben de fans juist éxtra lang moeten wachten op het vervolg, maar voor wie dacht "ze slaan vast een jaartje over en komen in 2019 met Familie Kruys seizoen 4", is dit natuurlijk bijzonder goed nieuws.

En wat is daarop uw antwoord?

In de afgelopen Familie Kruys seizoenfinale van zagen we hoe Bette (Linda de Mol) en Johan (Marcel Musters) elkaar op bijzondere wijze eeuwige trouw beloofden: ze zworen tegenover al hun dierbaren dat ze elkaar nóóit meer ten huwelijk zouden vragen, omdat trouwplannen veel te veel problemen met zich mee zouden brengen. Hoe gaat Familie Kruys seizoen 4 daarop voortborduren?

Familie Kruys cliffhanger

Het huwelijksfeest kreeg echter nóg een onverwachte wending toen er een ober met rauwkost ten tonele verscheen en verbaasd - en met Vlaams accent - Bette’s naam riep. Die keek op haar beurt behoorlijk verschrikt toen ze de man zag. De grote vraag is: wie is deze oude bekende en wat is zijn relatie tot Bette? We verwachten (uiteraard) dat zijn komst niet veel goeds betekent voor het kersverse niet-getrouwde koppel. Een prima startpunt voor Familie Kruys seizoen 4!

Seizoen 4 van Familie Kruys start al op 2 september bij RTL4. Aftellen maar!

Lees verder