Shima Kaes, Johnny de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Shima Kaes, Johnny de Mol

Familie de Mol doet aangifte tegen ex van Johnny: ‘wat een doorzichtige en ranzige poging’

|
|

Laatste update:

John de Mol en zijn zoon Johnny hebben maandag aangifte gedaan van poging tot afdreiging. Bij deze vorm van afpersing wordt er geen geweld gebruikt, maar meestal gaat het om onthullen van geheimen. Ook dit keer is dat het geval.

De Telegraaf schrijft dat de ex-vriendin van Johnny, Shima Kaes, werkt aan een biografie waarin ze intieme details over de familie deelt. Ook zou ze een boekje open willen doen over haar relatie van zes jaar geleden met de presentator. Vorige maand stond Johnny ook al in een slecht daglicht toen hij werd beschuldigd van ongepast gedrag.

Deurwaarder

Twee juridische adviseurs van de ex zouden Johnny, zijn moeder Willeke Alberti en zijn vader vorige maand via een deurwaarder hebben laten weten dat zij bereid is om 'aantoonbaar bewijsmateriaal' aan hen over te dragen. Maar dat doet ze niet voor niets, dit alles is in ruil voor een financiële schikking.

'Doorzichtig en ranzig'

Peter Plasman is de advocaat van de familie Mol. Hij noemt de actie in De Telegraaf “een doorzichtige en ranzige poging de familie De Mol geld af te troggelen.” In het artikel schrijft de Telegraaf: “Over onze rug wordt op een goedkope manier een boek vol roddel en achterklap onder de aandacht gebracht.”

Het is dus afwachten of het boek nog wordt uitgebracht. Mocht er ooit een tweede Roast met Johhny komen, dan kan Shima daar misschien aan meedoen?

Lees verder