Fajah Lourens keert terug naar tv

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fajah Lourens keert terug naar tv

Fajah Lourens keert terug naar tv

|
|

Laatste update:

Alleskunner Fajah Lourens zal vanaf oktober weer op de Nederlandse televisie te zien zijn. De presentatrice is door de EO gestrikt voor het programma 40 Dagen Zonder Seks.

Lourens is niet bepaald voor één gat te vangen. Een soapje hier, wat ge-DJ daar en hóp daar was ineens ook nog het succesvolle Killerbody-gebeuren. Duidelijk nog niet genoeg voor Fajah, want de volgende uitdaging wacht alweer. Zo zal ze binnenkort terugkeren naar televisie en wel als één van de gezichten van het programma 40 Dagen Zonder Seks.

Seksleven

Vanaf 17 oktober zal de duizendpoot fungeren als personal coach voor het EO-programma. Haar taak zal er onder meer uit bestaan jongeren (met een uit de hand gelopen seksleven) aan het celibaat te helpen, al was het maar voor de duur van het programma. 

"Zonder emotionele connectie is seks gewoon neuken. Dat is niks", vindt Fajah, die de zes deelnemers motiveert om de veertig dagen vol te maken, hen opdrachten geeft en confronteert met hun gedrag. "Dan ken je elkaar niet, weet niet wat de ander fijn vindt en meestal durf je dan ook niet te zeggen wat je wel of niet wilt. Dat heeft alles te maken met respect: voor een ander, maar ook voor jezelf."

Arie 2.0

40 dagen zonder seks, dat na acht jaar afwezigheid terugkeert op de buis, wordt dit keer gepresenteerd door Johan Eikelboom. "Je ziet dat de deelnemers moeite hebben het vol te houden. Terwijl ze niet voor niets meedoen", zegt de opvolger van Arie Boomsma, die het spraakmakende EO-programma in 2008 en 2009 presenteerde. "Ik merk bij alle kandidaten dat ze zich goed realiseren dat er meer is dan seks alleen. En dat ze bijna allemaal toch op zoek zijn naar een liefdevolle, stabiele relatie. Maar dat is voor de deelnemers aan onze serie wel echt een worsteling."

Lees verder