Fajah Lourens

Veronica Superguide logo
Fajah Lourens

Fajah Lourens had mogelijk coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Actrice en 'killerbody'-icoon Fajah Lourens geeft in een interview met het AD aan dat zij en haar familie weer gezond zijn. In het begin van de coronacrisis vertoonden ze namelijk corona-symptomen.

"Iedereen in mijn familie is, weer, gezond", zegt Fajah wanneer de krant haar vraagt hoe het nu gaat. Dit was eerder wel anders. "In het begin van de coronacrisis hadden mijn dochter, vriend en een huisgenoot symptomen."

Corona-vermoeden

Het ging dus even niet zo lekker met het gezin van Fajah en ze had ook zelf klachten, zo blijkt nu. "Of het echt corona was, weten we niet, maar het had er wat weg van. Ik had zelf wat hoofdpijnklachten en was heel erg moe, zó moe dat ik ’s middags gewoon wilde gaan liggen. Maar inmiddels is iedereen weer fit."

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Complottheorieën

Gek genoeg vroeg de krant op geen enkel moment naar de complot-achtige filmpjes die Fajah vorige week op insta knalde. Ze kwam aardig in de buurt van deze twijfelachtige celeb-reacties op het coronavirus. "Doe je eigen onderzoek", zei Fajah onder meer nadat ze een filmpje van complotfanaat David Icke deelde. "Gelukkig hebben we internet. De media vertellen je alleen wat ze willen dat je gelooft."

Fajah Lourens had mogelijk coronavirus

Lees verder