Nicolas Cage

Veronica Superguide logo
Nicolas Cage

Face/Off remake bevestigd door de makers van Fast & Furious

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Een van de gekste actiefilms van de jaren ’90 gaat een remake krijgen! Paramount Pictures heeft bekendgemaakt dat ze een nieuwe versie van Face/Off willen maken. De John Woo actiefilm met John Travolta en Nicolas Cage in de hoofdrollen, was een groot succes en is nog steeds geliefd vanwege zijn explosieve actie en de vele VELE scènes waarin Cage en Travolta overdreven acteren.

Van de makers van Fast & Furious

Verbonden aan de remake is Neal H. Moritz, de producer van de Fast & the Furious-films. Dat betekent dat we weer bakkenvol indrukwekkende stunts kunnen verwachten in de nieuwe Face/Off.

Het script wordt momenteel gepend door Oren Uziel, die ook 22 Jump Street geschreven heeft evenals The Cloverfield Paradox en de aankomende Sonic the Hedgehog-film

Nicolas Cage

John Woo op z’n best

Maar de echte sterren van Face/Off waren natuurlijk Nicolas Cage en John Travolta. De film gaat over een FBI-agent Sean Archer (Travolta) wiens zoon wordt vermoord door de gevaarlijkste crimineel van Amerika, Castor Troy (Cage). De moordenaar belandt echter in een coma maar niet voor hij een grote bom heeft verstopt. Archer ondergaat daarom een operatie om het gezicht van Castor Troy te krijgen. Zo infiltreert hij in een gevangenis om Troys handlangers te ondervragen naar de bom. Echter een ramp ontstaat wanneer de echte Troy wakker wordt en achter het plan komt. Hij steelt het bewaarde gezicht van de FBI-agent en neemt zijn hele leven over!

Wie gaan John Travolta en Nicolas Cage vervangen?

Ja het verhaal is nog steeds gestoord anno 2019, dus het combineren met de producer van Fast & Furious is slim gedaan. Grote vraag is natuurlijk: wie gaan Nicolas Cage en John Travolta vervangen? En de allergrootste vraag: wie gaat Nicolas Cage’ haar vervangen?! Beide acteurs kunnen sowieso wel een hit gebruiken na hun laatste flopfilms. Voor nog meer briljante Nicolas Cage-films hebben we een handig overzicht gemaakt!

Lees verder