Expeditie Robinson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Nieuw element in Expeditie Robinson: tóch niet naar huis dankzij de vrijbrief

|
|

Laatste update:

De tweede aflevering van de 2022-editie van Expeditie Robinson had een verrassing voor ons in petto. Want nét na het bekendmaken van de eerste afvaller, kwam er een nieuwe wending in het spel.

Wil je niets missen? Check hier alles over Expeditie Robinson 2022

Extra kansen

Vorig jaar werden we in verwarring gebracht met allerlei eilanden: afvallerseiland, tweede kans-eiland, kamp noord, kamp zuid en winnaarseiland. Hoeveel eilanden?! Ook waren er áltijd weer die extra kansen. Dit jaar zijn er gelukkig niet zoveel eilanden en gooien ze het over een andere boeg.

Twee soorten brieven

Want natuurlijk is er een extra kans. Om het spelletje net even anders te maken, wordt iets nieuws geïntroduceerd: de plunder- en de vrijbrief. Met de plunderbrief steel je tijdens de Eilandraad een stem of kaap je een immuniteitsmunt weg bij een ander. Met de vrijbrief heb je een kans om tóch niet definitief naar huis te gaan.

Vrijbrief

Nicolette legt uit wat het inhoudt: “Het team dat in kamp West zit mag maximaal twee mensen uit het kamp die op de eilandraad mogen verschijnen kiezen om hun team te versterken. Ik heb hier twee gezichten. Als je daarbij hoort keer je morgenochtend weer terug in de expeditie.”

Helaas voor de eerste afvaller van Expeditie Robinson zat ze er niet bij. Geen vrijbrief voor Marion Pauw.

 

 

Expeditie Robinson is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder