Expeditie Robinson briefjes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson briefjes

Expeditie Robinson-mysterie: 'Hoe zit dat toch met die briefjes?!'

|
|

Laatste update:

Het is een vraag die Expeditie Robinson-kijkers al jaren bezighoudt en die ook nu weer naar boven komt: hoe zit het toch met die briefjes waarop de stemmen worden geschreven? Ze gaan opgevouwen de pot in en komen er gladgestreken weer uit... Hoe kan dat?

Expeditie Robinson-mysterie: 'Hoe zit dat toch met die briefjes?!'

Eén groot mysterie

Het is altijd weer een spannend moment: de eilandraad. De kandidaten schrijven de naam van de kandidaat die ze naar huis willen sturen op een briefje, die ze vervolgens in een pot stoppen. Zo zagen we eerder al dat onder andere Jasper op deze manier werd weggestemd, net als zijn mede-kandidaat Anouk. Kijkers valt het op dat de kandidaten de briefjes opvouwen voordat ze in de pot gaan, om er vervolgens door presentatoren Nicolette Kluijver of Kaj Gorgels weer als nieuw uitgehaald te worden. Is het soms een magische pot?!

Het raadsel der Expeditie Robinson-raadsels is iets wat al vele jaren teruggaat. Zelfs in 2015 verbaasden kijkers zich al over het briefjes-fenomeen.

Al lijkt één iemand wel een logische verklaring te hebben voor dit mysterie. Want het blijft toch televisie, hè!

Kom er maar in, Kaj!

Om teleurstellingen te voorkomen: wij hebben het antwoord ook niet. Maar aangezien presentator Kaj Gorgels eerder ook al een ander Expeditie Robinson-vraagstuk wist te beantwoorden, kun je misschien dit mysterie ook even oplossen, Kaj?

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder