Humberto Tan

Veronica Superguide logo
Humberto Tan

Expeditie Robinson-kijkers boos: spoiler van Humberto?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Even voor de duidelijkheid: dit artikel over een spoilerende Humberto bevat... spoilers over de aflevering van Expeditie Robinson.

In de spannende aflevering van vanavond konden we namelijk zien hoe publiekslieveling Stefano dan toch echt naar huis moest. Een verrassing voor velen... Of toch niet? 

Aankondiging in reclameblok

In één van de reclameblokken tijdens de uitzending van Expeditie Robinson werd aangekondigd wie er later die avond te gast zou zijn bij Humberto. En dat was niemand minder dan... Stefano! Deze aankondiging kwam nog voordat het duel van Stefano was uitgezonden. Voor veel kijkers kon dit maar één ding betekenen: dan vliegt Stefano er dus uit. 

Eerder opgenomen

Hoewel Expeditie Robinson natuurlijk niet live is en het wat dat betreft dus wel gewoon kan dat Stefano vanavond te gast is bij Humberto (en Stefano natuurlijk wel vaker aanschuift), wisten veel kijkers door deze aankondiging al genoeg. En inderdaad: na een niet al te spannend duel vloog Stefano er inderdaad uit en was hij te gast bij Humberto om te vertellen hoe hij het Expeditie Robinson-avontuur heeft ervaren.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder