Expeditie Robinson Tim

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson Tim

Expeditie Robinson-fans ontdekken spoiler door montagefout

|
|

Laatste update:

Spoiler alert! Fans ontdekten door een montagefout wie in ieder geval niet naar huis hoefde in Expeditie Robinson. Dat zorgde voor teleurstelling...

SPOILER ALERT!

Elke week kijken fans vol spanning naar Expeditie Robinson. Wie moet er naar huis? Wie mag naar Winnaarseiland? De proef van de nieuwste aflevering was enorm spannend. Voordat er overgeschakeld wordt naar de reclame, krijgen kijkers nog een voorproefje te zien. Door een montagefout in dit voorproefje kregen fans al te zien dat Fien, Kalvijn en Eva Cleven op de boot terug naar het kamp zaten. Zij waren dus niet de winnaars. 

Het was inderdaad Tim die de proef had gewonnen en dus naar Winaarseiland mocht om lekkere pannenkoekjes te eten. Die luxe is heel wat anders dan deze 7 beste, grappigste én goorste moment uit Expeditie Robinson.

Spanning en sensatie

Zo'n spoiler haalt de spanning nogal uit de uitzending, maar gelukkig is de rest van de wedstrijd nog enorm spannend. Wij hebben de BN'ers die meedoen aan Expeditie Robinson gerankt van kleinste naar grootste winkans.  

Lees verder