Exclusief optreden Ed Sheeran bij RTL Late Night

Veronica Superguide logo
Exclusief optreden Ed Sheeran bij RTL Late Night

Exclusief optreden Ed Sheeran bij RTL Late Night

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De recordbrekende Britse singer-songwriter Ed Sheeran schuift vrijdag 24 februari bij Humberto Tan aan om zijn derde album te promoten.

÷ (divide)

Het nieuwe album van Ed Sheeran heet ÷ (divide) en bevate onder meer de wereldhits Shape of You en Castle on The Hill, waarmee de zanger een Spotify-record van One Direction afpakte. In de uitzending van volgende week vrijdag speelt hij in ieder geval deze twee nummers.

Shape of You is al vijf weken lang de nummer één van de Nederlandse single charts en staat ook op nummer 1 in zestien andere landen. De hit is wereldwijd al meer dan 300 miljoen keer gestreamd. Met alle streaming records die Ed Sheeran onlangs verbroken heeft, is hij op dit moment de meest gestreamde artiest in de wereld.

"Speciale plek in mijn hart"

Sheeran: “De reacties op mijn nieuwe singles waren geweldig. Daar kan ik mijn fans niet genoeg voor bedanken. Het nieuwe album ÷ (divide) heeft een speciale plek in mijn hart; het is misschien wel mijn beste werk tot nu toe. Ik heb hard mijn best gedaan om terug te komen en vind de release op 3 maart dan ook extreem spannend.”

Eind 2014 was Sheeran ook te gast bij RTL Late Night, toen met zijn album X (multiply). Toen stonden fans van de zanger rijen dik op het Rembrandtplein om een glimp van hun idool op te vangen. Met dat vorige album sleepte hij al twee Grammy Awards in de wacht; met al die gebroken records van de laatste tijd mag hij voor ÷ (divide) misschien wel hopen op meer!

Lees verder