Denise Boekhoff is klaar met relatiegeruchten ex Marco Borsato: ‘nooit meer’

Door Redactie
Marco Borsato

De breuk tussen Marco Borsato en Leontine zorgt voor een hoop geruchten. Zo zou hij volgens menigeen terug zijn bij zijn ex Denise Boekhoff. Zij vertelt nu zelf op Instagram hoe de vork in de steel zit.

“Wij worden nooit meer een koppel. Je leest het goed, nooit meer”, schrijft het model onder een foto van de ex-geliefden. Sinds 1996 zijn Marco en Denise al uit elkaar. “Ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem en heb dat nog steeds. Ik wens Marco nog steeds het allerbeste, maar dat wil niet zeggen dat ik dat ben.”

‘Bemoeien met zijn eigen leven’

Denise is er klaar mee. “Het allerbeste is dat iedereen zich bemoeit met zijn eigen leven en als dat onmogelijk is, dan zeker niet met het mijne.”

Ze heeft wel een klein beetje begrip voor de roddelbladen. “Ik begrijp echt dat het in deze coronatijd ook crisis is voor de roddelbladen, maar ga geen leugens verkopen. Zeker niet als het onderwerp al 24 jaar niet meer bestaat…”

Reactie van Marco

Op oudejaarsdag kwam Marco Borsato voor het eerst in een jaar weer terug op social media. De zanger schreef een liefdevolle boodschap waarin hij het ook heeft over de pijnlijke breuk met zijn Leontine. “Dit was het meest verdrietige jaar uit mijn leven. We laten de vorm los. En we blijven toch een eenheid.”