• Nieuws

Evert Santegoeds over relatie Peter R. de Vries: 'Dat we dat toen niet gezien hebben'

Door Cintha Rood
Shownieuws

Showbizz-journalist Evert Santegoeds snapt niet dat hij niet eerder doorhad dat de overleden misdaadjournalist Peter R. de Vries een relatie had met TV Rijnmond-presentatrice Tahmina Akefi, na het zien van de beelden van hun eerste ontmoeting in het programma Vertrouwelijk!.

Shownieuws – Late Editie begon zondag met de onthulling in het programma Vertrouwelijk!, waarin TV Rijnmond-presentatrice Tahmina Akefi, de partner van de in juli overleden misdaadjournalist Peter R. de Vries, na ruim een half jaar uit de anonimiteit trad.

Evert Santegoeds over relatie Peter R. de Vries: 'Dat we dat toen niet gezien hebben'

'Je ziet Peter al kijken'

Tijdens Vertrouwelijk! werden beelden getoond van de eerste ontmoeting tussen de misdaadjournalist en de TV Rijnmond-presentatrice. Hierop was duidelijk te zien dat Peter R. de Vries de presentatrice erg interessant vond.

Volgens de hoofdredacteur van roddelblad 'Privé' was dat een gemiste kans. “Vooral in dat fragment dat ze elkaar dus leren kennen, aan tafel bij Jeroen Pauw. Dan zie je op een gegeven moment Peter al naar haar kijken. Dat je denkt, dat we dat toen niet gezien hebben”, aldus de showbizz-expert.

Evert Santegoeds over relatie Peter R. de Vries: 'Dat we dat toen niet gezien hebben'

'Strikt de opdracht haar uit foto's te shoppen'

De onthulling kwam natuurlijk niet voor iedereen als nieuws. Fotograaf William Rutten was ook te gast bij Shownieuws – Late Editie. Hij kende de presentatrice al, want hij was haar tegengekomen tijdens de uitvaart van de misdaadjournalist in Carré.

“Ja tuurlijk, ze was op de uitvaart. En ik had ook strikt de opdracht gekregen om haar uit alle foto's te shoppen, zeg maar.” In de foto's die naar buiten werden gebracht, was de presentatrice daarom nergens te zien. “Dat was niet veilig”, legde de sterrenfotograaf uit.

Shownieuws is iedere avond rond 23:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.