Even opfrissen voor Celblok H

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Even opfrissen voor Celblok H

Even opfrissen voor Celblok H

|
|

Laatste update:

Volgende week begint het nieuwe seizoen van Celblok H op SBS6. Wat ging er ook alweer aan dit vierde seizoen vooraf? Fris je geheugen op met deze video!

Celblok H

Celblok H was met gemiddeld 1 miljoen kijkers vorig jaar een enorm succes. Gisteren kon je al naar een promovideo van het nieuwe seizoen kijken, maar misschien ben je ondertussen al lang weer vergeten wat er in die eerste drie seizoen ook alweer gebeurde.

In dat geval bof je, want SBS6 heeft aan je gedacht. In bovenstaande video word je in twee minuten weer behoorlijk bijgepraat over de ontwikkelingen in de eerste drie seizoenen. De voortdurende botsingen tussen Suus en Brinkhorst, het donkere geheim uit Brinkhorsts verleden, de brandstichting ... begint er alweer iets te dagen?

9 januari

Hoofdrolspeelster Isa Hoes liet eerder al weten hoe blij ze is met het aanhoudende succes van de serie: “Het is heel mooi dat we weer een nieuw seizoen hebben mogen maken, want ik weet hoeveel fans Celblok H heeft. Kijkers omarmen Celblok H en daar zijn we heel trots op!” Seizoen 4 van Celblok H gaat komende maandag, 9 januari, om 20:30 uur in première op SBS6.

Lees verder