Hitch-actrice Eva Mendes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hitch-actrice Eva Mendes

Eva Mendes over corrigerende tik: ‘Slecht voor de ontwikkeling’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actrice Eva Mendes spreekt zich uit over een corrigerende tik als opvoedingstechniek. Ze is van mening dat het slaan van je kinderen niet oké is.

Eva, die zelf twee kinderen heeft met La La Land-acteur Ryan Gosling, deelde een foto op Instagram van zichzelf op de rode loper. “Ik krijg vaak de vraag wat mijn favoriete rode loper-jurk is. Deze van Versace hoort daarbij. Ik krijg niet vaak de vraag wat mijn favoriete opvoedquote is, maar dat deel ik toch. Slide naar rechts als je erom geeft.

Discussie

En de quote? “Een tik uitdelen is voor de ontwikkeling van een kind net zo slecht als het slaan van een echtgenoot voor een huwelijk.” Veel mensen gingen de discussie aan. Iemand schreef: “Ik weet het niet. Ik werd geslagen en ben nu een respectvolle volwassene. En geloof me, ik verdiende de tikken.

‘Ga zo door!’

De Hitch-actrice is blij dat mensen het ook oneens zijn met haar. “We hebben allemaal onze eigen opvoedingstechnieken en meestal heb ik geen idee wat ik doe.” Veel mensen zijn het wél met Eva eens. “Bedankt dat je je platform gebruikt om bewustzijn over opvoeden te creëren. Zoveel kinderen halen er voordelen uit. Ga zo door, mooie mama!

Henry van Loon

Ook in ‘Hillywood’ deden BN’ers een boekje open over hun opvoedingstechniek. Zo liet Henry van Loon weten dat hij zijn kindje genderneutraal gaat opvoeden. De comedian kreeg daarna een storm van heftige kritiek over zich heen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder