Imanuelle grives

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Imanuelle grives

Eva Jinek wint talkshowstrijd om Imanuelle Grives

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De veelbesproken actrice Imanuelle Grives maakt haar grote comeback in de media en dat doet ze bij Eva Jinek. Daar gaat ze vanavond vertellen over haar gevangenisstraf wegens drugsbezit.

Dat maakt het programma zojuist bekend op twitter. Het is voor het eerst dat Imanuelle live op tv haar verhaal gaat doen. Alle andere talkshows in Nederland hadden dat ongetwijfeld óók gewild. Helaas voor DWDD en Op1 gaat Eva Jinek met één van de meest besproken BN'ers van 2019 aan de haal!

Verhaal doen

'Imagodeskundigen' (ja: dat is een echte baan) adviseerden Imanuelle eerder om zo snel mogelijk haar verhaal te doen. Zo kan ze het Nederlandse publiek opnieuw voor zich winnen. "Ze moet schoon schip maken. Dat ze dat nog niet heeft gedaan, wijst erop dat ze iets achter wil houden", klonk het toen. Nou, we gaan het zien vanavond!

De zaak-Grives

Eind juli 2019 werd Imanuelle met meer dan 10 gram cocaïne, vijf xtc-pillen en 15 gram MDMA op zak betrapt op festival Tomorrowland in België. Op haar logeeradres vond de politie nog ‘een aanzienlijke hoeveelheid GHB, amfetamine en Cannabis’. Van haar uiteindelijke straf bleef mede vanwege voorarrest en bepaalde Belgische rechtsregels effectief nog maar een paar dagen cel over. Het is niet bekend wanneer ze die moet uitzitten óf dat ze dit al heeft gedaan, kan natuurlijk ook.Jinek is vanavond om 22:15 te zien op RTL 4. Oh ja, wie niet kan wachten: De Volkskrant publiceerde vandaag al een interview met Imanuelle.

Lees verder