Eva Jinek in Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Eva Jinek in Jinek op RTL 4

Eva Jinek (voor even) terug op de NPO

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Talkshowkoningin Eva Jinek maakt een NPO-comeback! Ze is weer even terug op het 'oude nest' als gast in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek.

Eva presenteerde talkshow Jinek jarenlang op NPO 1 en zit nu sinds enige tijd - met wisselend, maar spraakmakend succes - bij RTL 4 (al heeft de zender al ingegrepen wegens slechte cijfers). Haar publieke omroep-uitstapje vindt niet plaats op haar oude vertrouwde NPO 1, maar op NPO 2, zo onthult Omroep Max.

Sterren op het Doek

Özcan Akyol interviewt Eva voor het programma Sterren op het Doek, dat zaterdag 31 oktober terugkeert met de presentatrice als eerste gast! In de show interviewt 'Eus' BN'ers terwijl drie kunstenaars hen op hun geheel eigen wijze op het doek toveren. Uiteindelijk mag de BN'er een portret uitkiezen en de andere twee schilderijen worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen!

Eva over het moederschap

Het gesprek tussen Eva en Eus gaat onder meer over het ouderschap. "Als talkshowpresentator heeft ze de touwtjes sterk in handen. Nu levert ze zich over aan Özcan en hebben de twee een openhartig gesprek over haar achtergrond en haar moederschap in combinatie met haar ambities en carrière", kondigt MAX aan. "Drie sterke en getalenteerde dames hebben de eer om Eva vast te leggen op het doek."

Eva Jinek (voor even) terug op de NPO

Lees verder