Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek

Dieptepunt voor Jinek: Aantal kijkers lager dan ooit

|
|

Laatste update:

Niets zo veranderlijk als het weer. Nou ja, misschien de kijkcijfers voor Eva Jinek dan. Vorige maand deelde zij nog rake klappen uit in de talkshowoorlog. Maar inmiddels moet de talkshowkoningin vrezen voor haar titel. Gisteravond trok haar programma namelijk slechts 525.000 kijkers. Niet eerder trok Jinek zo weinig publiek. En dat terwijl het vorige dieptepunt nog maar een week oud is.

Rivaal

Met ruim een half miljoen kijkers stond Jinek op de twintigste plaats van de Kijkcijfer Top 25. Daarbij moest ze middenmoters als De Bauers in Argentinië en Editie NL voor zich laten gaan. Tot overmaat van ramp bleven de kijkcijfers ook ver achter in vergelijking met Op1. Jineks grootste rivaal scoorde 777.000 kijkers en stond daardoor tien plekken hoger in de ranglijst van de best bekeken programma’s van gisteravond!

Opkikker

En dat zal vast niet helemaal naar wens zijn van de bazen van RTL, die zelfs de reclameblokken opofferden om de kijkers naar Jinek te lokken. Een kleine opsteker: vanavond zit haar programma weer pal achter The Voice of Holland. En in de slipstream van de populaire talentenjacht hebben de kijkcijfers van Jinek iedere week vooralsnog een flinke opkikker gehad. Maar of dat genoeg is om RTL tevreden te stellen...?

Lees verder