Eternal Sunshine of the Spotless Mind komt terug!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eternal Sunshine of the Spotless Mind komt terug!

Eternal Sunshine of the Spotless Mind komt terug!

|
|

Laatste update:

De producenten van Eternal Sunshine of the Spotless Mind werken aan een televisieversie van de Oscar-winnende film.

Anonymous Content

Producent Anonymous Content maakte Eternal Sunshine of the Spotless Mind in 2004, en is verder bekend van films als The Revenant en series als The Knick en Mr. Robot. Eternal Sunshine won een Oscar voor het beste originele script, en hoofdrolspeelster Kate Winslet werd genomineerd voor hetzelfde gouden beeldje. Steve Golin, destijds producer en CEO van Anonymous Content, heeft nu bekendgemaakt dat hij aan een tv-serie van de hitfilm werkt.

Het minder goede nieuws: de schrijvers die verantwoordelijk waren voor het prijswinnende scenario, werken niet mee aan de serie. Wie de scripts dan wel gaan schrijven, en welke acteurs de rollen gaan spelen die Jim Carrey en Kate Winslet in de film vertolkten, is nog niet bekend.

Hoe ging het ook alweer?

Eternal Sunshine of the Spotless Mind is Joel (Jim Carrey) ervan ondersteboven dat zijn vriendin Clementine (Kate Winslet) alle herinneringen aan hun relatie heeft laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het proces, Dr. Howard Mierzwiak (Tom Wilkinson), om Clementine uit zijn eigen geheugen te laten verwijderen. Maar als zijn herinneringen aan haar beginnen te verdwijnen, ontdekt hij zijn liefde voor haar opnieuw. Hij probeert uit alle macht het proces, dat zich diep in zijn hersenen voltrekt, tegen te gaan.

De film kreeg de maximale score van vijf sterren van Veronica Magazine.

Lees verder