• SBS
  • Meiland
  • TV

Erica Meiland sprak met zieke Nadège: ‘Zo sneu’

Erica Meiland

Erica Meiland schrok zich wild toen ze hoorde dat oud-huishoudster Nadège darmkanker had, en inmiddels heeft ze contact gehad met de Française. Volgens Erica klinkt de toestand van Nadège niet goed: ‘Ik heb wel het idee dat het ernstig is.’

Nadège Coffinet werd een reality-ster tegen wil en dank, toen ze huishoudster werd bij Martien Meiland en zijn familie. Toen de Meilandjes terug naar Nederland verhuisden, en Martien in zijn biografie sappige verhalen over Nadège vertelde, raakten ze behoorlijk gebrouilleerd.

'Het gaat niet goed met Nadège'

Inmiddels is er tóch weer contact tussen Nadège en de Meilandjes, maar de aanleiding is wel erg treurig. Nadat Erica gisteren hoorde dat Nadège darmkanker heeft, zocht ze meteen contact. Na een worsteling met Google Translate hadden Nadège en Erica even contact. Bij RTL Boulevard vertelde Erica er meer over.

“Ze heeft goede en slechte dagen, maar ze weten nog niet hoe ernstig het is. Maar ik heb wel het idee dat het ernstig is. Ze krijgt meteen chemo, en volgens mij ook bestraling.”

'Beetje treurig leven'

In Chateau Meiland vertelde Nadège dat ze door haar moeder eigenlijk verlaten was, en dat ze er haar hele leven zo’n beetje alleen voor stond.  Erica gaf aan dat ze flink geraakt werd door de ziekte van Nadège. “Ik vind dat zo sneu, ook dat hele leven dat ze heeft geleid. Het is wel fijn dat ze bij ons heel veel lol heeft gehad, we zijn nog samen op vakantie geweest. Maar het is wel een beetje een treurig leven, vind ik dan.”

Momenteel speelt de familie Meiland de hoofdrol in Chateau Bijstand, waarin ze een maand lang op bijstandsniveau moeten leven. Ondanks de felle kritiek vooraf is de nieuwe versie van Effe geen Cent te Makken erg populair.

Je ziet Chateau Bijstand elke maandag op SBS6, vanaf 20:30 uur.