Erica Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica Meiland

Erica Meiland onthult hoe het met kleindochter Vivé gaat

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hoe gaat het eigenlijk met Vivé, het pasgeboren baby'tje van Maxime Meiland en Leroy? Nou, hartstikke goééééééd, zo blijkt! Oma Erica Meiland ziet de kleine meid groeien als kool.

"Ze wordt zo dik, zo lekker dik", vertelt Erica uit in een interview met Shownieuws

'Gaat heel goed'

Het nieuwste lid van de Meiland-familie was bepaald geen reuzenbaby. "Ze was best wel fragiel toen ze geboren werd. Echt een heel klein hoofdje en kleine beentjes, maar die heeft heel dikke wangen en helemaal van die plooien bij haar benen van de dikte. Dus die gaat heel goed." Volgens Martien, die naast Erica zit bij het interview, slaapt de kleine meid sinds kort ook lekker door 's nachts. Wel zo fijn voor Maxime en Leroy.

Grote zus

Maxime's dochter Claire, die ze kreeg voor ze Leroy leerde kennen, doet het erg goed met haar kleine zusje, zo ziet Erica. "Die is er gek op, die pakt Vivé dan ook op schoot en dan houdt ze haar vast. En dan gaat Vivé een beetje praten en Claire maar zingen tegen haar. Die voelt zich echt een grote zus die alles al kan."

Verkopen, verkopen, verkopen

De Meilandjes stonden Shownieuws te woord omdat ze ein-de-lijk hun Franse B&B-kasteel Chateau Marillaux wisten te verkopen. En gisteren kwam er nog meer goed nieuws bij: ex-huishoudster Nadège, met wie de fam enige tijd in de keiharde clinch lag, kan misschien wel terugkeren naar het Chateau. De nieuwe Nederlandse eigenaren willen Nadège benaderen voor de schoonmaak van het mega-pand. En zo is de Franse cirkel toch weer mooi rond!

Erica Meiland onthult hoe het met kleindochter Vivé gaat

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder