Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland
Meiland

Erica Meiland legt uit waarom zij en niet Martien dochter weggaf op bruiloft

|
|

Laatste update:

Maxime Meiland trouwde afgelopen zaterdag met haar grote liefde Leroy en traditioneel begeleidt de vader zijn dochter naar het altaar toe. Maar de Meilandjes braken met die traditie want moeder Erica kreeg die eer! RTL Boulevard bezocht haar en vroeg om uitleg.

De meeste opvoeding

Martien en Maxime hebben een hele goede band met elkaar, dus waarom kreeg de papa Meiland niet de eer om zijn dochter naar het altaar te brengen? “Omdat ik toch de meeste opvoeding op me heb genomen vond ik dat wel passen”, zegt Erica erover tegen het RTL-programma.

Natuurlijk was Martien wel aanwezig tijdens de bruiloft, die op kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest plaatsvond. De SBS-ster pinkte zelfs een traantje weg.

De liefde van haar leven

Maxime vond haar grote liefde Leroy Molkenboer tijdens de opnames van Chateau Meiland, waar de beste man achter de schermen voor werkte. Ze zijn nu twee jaar bij elkaar en hebben samen dochtertje Vivé van bijna een jaar. Uit een eerdere relatie heeft Maxime ook een tweede dochtertje, Claire, die mocht ringdrager zijn tijdens de bruiloft.

Voorbereidingen voor het huwelijk gaan we zeker zien in het nieuwe Chateau Meiland-seizoen. Dat begint vanaf maandag 29 augustus om 20.30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder