Erica Meiland

Veronica Superguide logo
Erica Meiland

Erica Meiland in paniek na ontdekken knobbeltje

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Chateau Meiland-ster Erica Meiland zal de kerstdagen altijd met gemengde gevoelens blijven beleven. In het verleden ontdekte ze op Eerste Kerstdag een verdacht knobbeltje in haar borst.

"Ik heb één heel enge kerst gehad: op Eerste Kerstdag voelde ik namelijk ’s ochtends een knobbeltje in mijn borst", zo vertelt ze in de nieuwste Beau Monde, waarin ze ook al aangaf dat de familie het in 2021 rustiger aan wil doen. "Op zo’n moment gaat er zoveel door je hoofd heen. Ik heb iedereen gebeld en we waren allemaal in paniek."

Opgelucht

"Gelukkig zei de huisarts dat ik meteen mocht langskomen, zodat hij het kon checken", gaat Erica verder. "Het bleek een spatader te zijn, op een heel gekke plek." En - je bent tenslotte een 'Meiland' - dan ga je daar natuurlijk op drinken! "Ik was zo opgelucht dat het niks ernstigs was, daar hebben we die avond wel even een borrel op gedronken."

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Meiland-kerst 2020

De familie Meiland ging dit jaar voor een soort 'pre-Kerst'. Ergens in de afgelopen weken vlogen ze naar Zweden om zich daar alvast helemaal in kerstsferen te laten onderdompelen voor de Chateau Meiland-kerstspecials. Dit ging overigens niet helemaal onopgemerkt voorbij: er kwam veel kritiek op deze reis in corona-tijd.

De kerstspecials zijn op 22, 23 en 24 december te zien op SBS6. Op kerstavond zie je zelfs een dubbele aflevering!

Lees verder