Erica Meiland doet boekje open over liefdesleven

Als het aan Erica Meiland (59) ligt, komt er geen man meer in haar leven. Aan Story vertelt Erica waarom niet...

Erica Meiland
© Brunopress/Patrick van Emst

Het grootste geluk van Martien Meiland en zijn vrouw Erica zijn hun dochters Montana en Maxime, en kleindochters Claire en Vivé. Zeker in het geval van Erica is familie erg belangrijk. Zij verloor al op jonge leeftijd haar vader, broer en zus en eind vorig jaar blies haar 93-jarige moeder Jenny Renkema haar laatste adem uit.

Erfenis

Erica’s enig overgebleven familielid van haar moeders kant is nichtje Jirina, de dochter van haar overleden zus, die MS heeft en niets met haar tante te maken wil hebben. Ondanks dat doet het Erica goed dat Jirina meedeelt in de erfenis van haar moeder. Zeker omdat Jirina en haar partner een zoontje hebben en haar ziekte het gezinsleven er niet eenvoudiger op zal maken. "Het huis van mijn moeder is verkocht, de opbrengst daarvan is tussen Jirina en mij verdeeld", vertelt Erica aan Story.

Geschonken

"Dan moet je richting de twee ton per persoon denken. Dat bedrag kan Jirina goed gebruiken, dat doet me heel goed. Martien en ik hebben onze kinderen daarvan beiden 100.000 euro geschonken. Wij hebben het niet direct nodig en de meiden hebben dure huizen gekocht, vandaar."

Tijd voor de liefde?

Nu de Meilandjes allemaal gesetteld zijn in Noordwijk, is de tijd van de liefde voor Erica wellicht aangebroken? De laatste jaren heeft Erica enkele relaties gehad, maar met geen van de mannen voelde ze de juiste klik. "Ik ben zo blij dat ik alleen ben", vertelt Erica aan Story. "Geen gezeik aan mijn hoofd. Nee, ik hoef geen vent meer."

Je las een artikel van Story. Story.nl brengt het laatste nieuws uit de showbizz, royalty en society - actueel en spraakmakend!

Bron: Story | Tekst: Nick Dijkman

Niet missen? Houd onze Chateau Meiland-overzichtspagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6.