Mulan, live-action, teaser, Super bowl

Veronica Superguide logo
Mulan, live-action, teaser, Super bowl

Must-see! Er zijn nieuwe beelden van live-action Mulan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We moesten het tot op heden doen met een korte teaser en een eerste lange trailer, maar aanstaande zondag komt Disney tijdens de Super Bowl eindelijk met meer beelden van de live-action Mulan. Om mensen alvast nieuwsgierig te maken (als ze dat nog niet waren), is er nu een reclamespotje opgedoken.

In de aankomende remake speelt Liu Yifei de rol van Mulan, een jonge vrouw die de plaats van haar vader inneemt in het Chinese leger door zich voor te doen als man, wanneer de natie wordt geconfronteerd met een buitenlandse dreiging. Helaas wisten we eerder te melden dat de bekende liedjes niet te horen zijn in deze live-action film, maar er blijkt genoeg te zien. Bekijk hieronder de nieuwe (en actievolle) beelden.

Wordt vervolgd

Mulan wordt - voor zover we nu weten - de grootste film van het jaar voor Disney. Het verbaast ons dus niets dat ze deze film promoten tijdens de Super Bowl van dit jaar, waar ook aandacht wordt besteed aan de nieuwe Spongebob-film en de horrorsensatie A Quiet Place: Part II. Wij kijken er dus reikhalzend naar uit om meer te zien. 

Lees verder