Er vindt dit jaar een enorme Harry Potter conventie plaats!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Er vindt dit jaar een enorme Harry Potter conventie plaats!

Er vindt dit jaar een enorme Harry Potter conventie plaats!

|
|

Laatste update:

Harry Potter-fans: letten jullie op?! Er is dit jaar een enorme Harry Potter-conventie en het klinkt fantastisch!

Diagcon

Je moet er even een stuk Noordzee voor oversteken, maar dan krijg je ook wat! 21 en 22 juli en 27 en 28 oktober vindt in Manchester Diagcon plaats. The Printworks (een enorme entertainment-locatie in hartje Manchester) wordt dan volledig omgetoverd tot de Wegisweg. En dat is natuurlijk iedere tovernaars stoutste droom! 

Wegisweg

En dat betekent dat je oog in oog komt te staan met acteurs uit de film, die je vragen kunt stellen en om een handtekening kunt vragen. In de Wegisweg kunnen bezoekers genieten van eten en drinken uit de films terwijl ze zoveel mogelijk souvenirs inslaan. Er wordt zelfs gesproken over een heus Zwerkbalveld. De aanwezige acteurs en nog meer 'exciting attractions' worden in de loop van 2018 aangekondigd.

Maar...

Dat klinkt als de absolute hemel voor Dreuzels zoals wij. Maar helaas: we mogen niet te vroeg juichen... Niet geheel onverwacht ging dit evenement na de aankondiging vrijwel direct viral, waardoor alle kaarten enorm snel uitverkocht waren. Als we de website en het Twitteraccount van Diagcon afspeuren, lijkt het er echter wel op dat er misschien nog meer tickets aankomen! Hou dus vooral de website in de gaten, HP-fans! 

Lees verder