Er komt een vervolg op Making a Murderer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Er komt een vervolg op Making a Murderer

Er komt een vervolg op Making a Murderer

|
|

Laatste update:

In 2015 verscheen Making a Murderer op Netflix, waar men niet over uitgepraat raakte. Nu komt er een vervolg en we hebben het niét over een tweede seizoen...

Shawn Rech

Making a Murderer vertelt het gestoorde verhaal van Steven Avery, die in 1985 onterecht 18 jaar de bak indraaide voor een verkrachting. Na zijn vrijlating werd hij opnieuw opgepakt voor de verkrachting en moord op een vrouw, met de hulp van zijn neefje Brendan Dassey. Makers Ricciardi en Demos beloofde Netflix-fans een tweede seizoen in 2017. Inmiddels is het al 2018 en we wachten nog steeds. Zie daar de redder in nood: documentairemaker Shawn Rech met een gloednieuw projectje!

Perspectief

Rech is bezig met de serie Convicting a Murderer over de rechtszaak tegen Avery en Dassey van 2005. Convicting a Murderer zal een ander perspectief innemen dan we van de eerdere serie gewend zijn en daardoor wellicht wat minder partijdig zijn. Bovendien heeft Rech toegang tot alle ins en outs: "Toen Making a Murderer gemaakt werd, konden veel mensen van de politie nog niet hun verhaal vertellen, waardoor het erg eenzijdig werd. In deze serie wordt de zaak vanuit een veel breder perspectief bekeken", meld hij in een persbericht.

Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn, maar wij zijn nu al erg beniewd.

Lees verder