'Er komt een spin-off van The Big Bang Theory over een jonge Sheldon'

Veronica Superguide logo
'Er komt een spin-off van The Big Bang Theory over een jonge Sheldon'

'Er komt een spin-off van The Big Bang Theory over een jonge Sheldon'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van The Big Bang Theory mogen in hun handjes knijpen. Naar verluidt is er een spin-off van de serie in de maak over de jonge jaren van dr. Sheldon Cooper.

Nieuwe cast

Wel een puntje: de huidige castleden van The Big Bang Theory zouden geen van allen in de spin-off voorkomen. Jim Parsons, die de rol van Sheldon speelt, zou wel betrokken zijn bij de productie. De prequel zou volgens insiders lijken op de Amerikaanse show Malcolm in the Middle.

Zie ook:

Malcolm in the Middle

Deze serie, die van 2000 tot 2006 liep, gaat over een slimme jonge tiener die het beste van zijn leven probeert te maken met zijn vreemde familieleden. Het is vrij zeker dat de spin-off van The Big Bang Theory er komt, maar wanneer en hoe hij eruit gaan zien, dat moeten we nog even afwachten. CBS en Warner Bros. wilden tot op heden niet reageren op het gerucht.

Tien seizoenen

Het verhaal van The Big Bang Theory begon tien seizoenen geleden en gaat over natuurkundenerds Leonard en Sheldon. Wanneer ze hun knappe nieuwe buurvrouw Penny leren kennen, weten ze in eerste instantie niet waar ze het zoeken moeten en slaan hun hormonen op hol. Maar Penny wordt ’one of the guys’ en de drie ontwikkelen een hechte vriendschap, waarin zij hen het een en ander leert over dingen die niets met natuurkunde te maken hebben.

Lees verder