Er komt een heus The Walking Dead-evenement naar Nederland

Veronica Superguide logo
Er komt een heus The Walking Dead-evenement naar Nederland

Er komt een heus The Walking Dead-evenement naar Nederland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ze hadden gisteravond iets heel spannends te vertellen tijdens The Walking Dead, kondigde Fox aan. We zijn erachter: er komt een heus TWD-evenement.

6 maart

Op 6 maart vindt het event plaats in Amsterdam. De grootste acteurs uit The Walking Dead komen langs, waarmee er voor een select groepje zelfs meet & greets mogelijk zijn. Naast vragen stellen aan de acteurs uit je favoriete serie, word je getrakteerd op de voorpremière van seizoen 7, aflevering 12.

The Walking Dead

Natuurlijk wil je daar bij zijn als The Walking Dead-fan. Helaas is er slechts plek voor 100 Nederlandse en Vlaamse geluksvogels. Een ticket kun je bemachtigen door middel van een quiz. Natuurlijk draai je als fervent TWD-kijker je hand niet om voor een paar vragen over de serie.

Vragen

In de periode van 13 februari (gisteren dus) t/m 5 maart verschijnen er vier video’s met een quizvraag op de Facebookpagina van FOX. Als je een reactie achterlaat met daarin het juiste antwoord, maak je kans op een kaartje. “Wat is het favoriete wapen van Daryl?”, luidt vraag 1. Wij zeggen: appeltje, eitje. Toch?

Lees verder