Epische nieuwe trailer Transformers: The Last Knight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Epische nieuwe trailer Transformers: The Last Knight

Epische nieuwe trailer Transformers: The Last Knight

|
|

Laatste update:

Het wordt de laatste Transformers-film van Michael Bay: Transformers: The Last Knight. Hiervoor pakt Bay nog één keer groots uit met een uitgebreide mythologie en episch visueel spektakel in de nieuwe trailer.

Afscheid

Meer dan tien jaar werkte regisseur en producent Michael Bay aan de Transformers-reeks. "Met elke Transformers-film heb ik gezegd dat het mijn laatste is,” zei Bay, maar nu is het einde toch echt daar. In een verklaring schrijft Bay over zijn besluit:

"Het is bitterzoet voor mij. Met elke Transformers-film heb ik gezegd dat het mijn laatste zal zijn. Ik zie de 120 miljoen fans over de hele wereld die deze films kijken, de gigantische rijen voor de attractie en de geweldige Make-A-Wish kinderen die mijn sets bezoeken en het brengt me steeds weer terug. Ik houd ervan om deze films te maken. De aankomende Transformers-film was leuk om te maken. Maar misschien is dit het deze keer echt. Dus ik blaas deze uit."

Lees hier zijn gehele brief.

Transformers 6 & 7

Geen zorgen, het vertrek van Bay betekent niet het einde van de Transformers-filmreeks. Transformers deel 6 en 7 staan namelijk al gepland voor 2018 en 2019. Maar wie er voor deze films op de regisseursstoel plaatsneemt, is nog niet bekend.

Transformers: The Last Knight

In de vijfde film wordt Cade Yeager (Mark Wahlberg) beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. Die is echter een plan aan het smeden om de Aarde te vernietigen, en Optimus moet de Autobots aanvoeren in hun pogingen om Unicron te stoppen.

The Last Knight draait vanaf 22 juni in de bioscoop.

Lees verder