Emotionele James Corden herdenkt George Michael in The Late Late Show

Veronica Superguide logo
Emotionele James Corden herdenkt George Michael in The Late Late Show

Emotionele James Corden herdenkt George Michael in The Late Late Show

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tissues klaar? Met deze prachtige woorden in The Late Late Show stond James Corden stil bij het overlijden van zijn muzikale held George Michael en tevens zijn eerste gast die hij wist te strikken voor een vroege versie van Carpool Karaoke.

Muzikale troost

"Sinds ik van muziek hield, hield ik van George Michael en ik weet dat veel fans dit met mij delen," zei de host in zijn show na het overlijden van de 53-jarige zanger op Eerste Kerstdag. "Ik herinner mij tijden wanneer ik mij alleen voelde en George's muziek was daar alsof hij zijn hand naar mij uitstak en zei: 'Je bent niet alleen'."

Eerste Carpool Karaoke

George Michael speelde een belangrijke rol in James Corden's carrière. Michael verscheen in een vroege versie van Carpool Karaoke, het razend populaire onderdeel van The Late Late Show waarin bekende sterren plaatsnemen bij James in de auto om te zingen en bijzondere momenten delen.

In 2011 deden James en George een soortgelijke sketch voor Red Nose Day, een liefdadigheidsactie in Engeland. Deze video overtuigde Mariah Carey om later mee te doen aan Carpool Karaoke, gevolgd door sterren als Justin Bieber, Lady Gaga en Adele.

James Corden moest zijn tranen bedwingen terwijl hij terugdacht aan zijn ontmoeting met George Michael. Bekijk de video hierboven!

Lees verder