Emma Watson ziet Beauty and the Beast-sequel wel zitten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emma Watson ziet Beauty and the Beast-sequel wel zitten

Emma Watson ziet Beauty and the Beast-sequel wel zitten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Emma Watson ziet een Beauty and the Beast-sequel wel zitten. Dat zei de actrice tegen Access Hollywood.

Live-action

Begin februari kwam er een live-action film uit van het klassieke Disney-sprookje Beauty and the Beast. De film gaat over een jonge prins die door een vloek verandert in een afschuwelijk beest. Alleen echte liefde kan de vloek doorbreken. Naast Watson als Belle, spelen ook Dan Stevens, Ian McKellan en Ewan McGregor mee in de blockbuster. 

BELLE DE BIBLIOTHECARESSE

Beauty and the Beast heeft wereldwijd al meer dan een miljard euro opgeleverd. Door dit immense succes lijkt een sequel erg aantrekkelijk. Toen een verslaggever van Access Hollywood de actrice vroeg of zij een vervolg zou zien zitten, antwoordde ze volmondig ‘ja’. "Ik zie Belle wel een lerares worden en de bibliotheek in het kasteel beheren", aldus Watson. Bekijk het hele interview hierboven!

Prequel

Of de sequel er ook echt gaat komen, is nog even de vraag. Vooralsnog zijn er geen plannen. Wel zei producer Scott Bailey vorige maand dat hij een spin-off of prequel niet uitsluit. Het origineel uit 1991 heeft wel drie relatief onbekende sequels: Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas, Belle's Magical World en Belle's Tales of Friendship. Deze zijn alleen nooit uitgekomen in de bioscoop.

The Circle

Emma Watson is binnenkort te zien in The Circle met Tom Hanks. De actrice speelt daarin Mae, een vrouw die een baan aangeboden krijgt bij een populair techbedrijf. Ze wordt aangemoedigd door de CEO van de organisatie om mee te doen aan een revolutionair experiment. Maar of dat goed afloopt... The Circle draait vanaf 11 mei in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Lees verder