Emma Stone reageert op ‘promposal’ 17-jarige scholier

Veronica Superguide logo
Emma Stone reageert op ‘promposal’ 17-jarige scholier

Emma Stone reageert op ‘promposal’ 17-jarige scholier

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Emma Stone heeft in Good Morning America gereageerd op de epische uitnodiging van scholier Jacob Staudenmaier om hem te vergezellen naar het eindfeest van zijn middelbare school.

Emma Stone, prom?

Jacob Staudenmaier ging de afgelopen dagen viral met een video waarin hij het nummer Another Day of Sun uit de film La La Land parodieert en een alternatieve songtekst zingt waarbij hij Stone vraagt zijn date te zijn. Klasgenoten van Staudenmaier helpen de scholier een handje en treden op als figuranten of zingen mee.

Bitterzoet

Vanwege werk kan Emma Stone helaas niet ingaan op zijn uitnodiging. De 28-jarige actrice stuurde dit in een brief naar Jacob. In Good Morning America las hij de brief een tikkeltje teleurgesteld, maar evengoed apetrots voor.

“Jacob, bedankt voor het maken van de beste uitnodiging die ik ooit heb gekregen. Het is een enorme eer en ik heb gedurende de hele prachtig geregisseerde video een grote glimlach op mijn gezicht gehad. Ik ben in Londen aan het werk, maar ik hoop dat je een fantastische tijd zal hebben op het bal en ik ben dankbaar dat je aan mij hebt gedacht”, aldus Emma.

Ryan Gosling look-a-like

Jacob’s grote gelijkenis vertoont met Emma's La La Land-tegenspeler Ryan Gosling bleef ook niet bij Emma onopgemerkt. "Ik zie de gelijkenis met Gosling rond de ogen." Bekijk Jacob's promposal hieronder terug!

Lees verder