Eminem woest op Netflix om cancelen The Punisher, acteur Jon Bernthal reageert

Veronica Superguide logo
Eminem woest op Netflix om cancelen The Punisher, acteur Jon Bernthal reageert

Eminem woest op Netflix om cancelen The Punisher, acteur Jon Bernthal reageert

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Rapper Eminem spuwde gisteren zijn gal op Netflix omdat de streamingdienst The Punisher (en Jessica Jones ook, natuurlijk) cancelde, en nu reageert Frank Castle-acteur Jon Bernthal weer op die reactie.

Eminem kwam gisteren op voor The Punisher en al zijn fans. In een keiharde tweet haalde hij uit naar Netflix. “DEAR NETFLIX”, begon hij in hoofdletters. “YOU ARE BLOWING IT!”. Duidelijke taal.

Jon Bernthal reageert

Acteur en hoofdrolspeler Jon Bernthal, uiteraard hét gezicht van The Punisher als de meedogenloze vigilante Frank Castle, voelt zich vast nog een beetje down. Die Eminem-reactie voelt dan vast als een steuntje in de rug. De acteur reageert in een tweet vandaag op die actie: hij voelt zich trots dat Eminem blijkbaar keek!

Veel te duur

In de afgelopen dagen druppelden verschillende berichten de media in die verder ingaan op de ‘echte’ reden waarom Netflix de Marvel-shows in de prullenbak gooide. Zo kwam The Hollywood Reporter met het nieuws dat Netflix nooit écht de licentierechten had voor die shows. Die lagen al die tijd bij Disney en Netflix betaalde ABC (ook van Disney) een flinke som geld om de shows uit te zenden. Nu daalde de kijkcijfers van The Punisher al en daar komt nog bij dat alle shows ook vrij duur waren om te maken. Een en een is twee.

Disney+

Het is overigens geen goed bewaard geheim dat Disneys aankomende streamingdienst Disney+ Daredevil, The Punisher, Jessica Jones, Luke Cage én Iron Fist waarschijnlijk ooit nog gaat overnemen. Het zou zonde zijn om al deze personages op de plank te laten liggen. Mocht Disney het gaan doen, staat er nog wel een addertje onder het gras te wachten.

Lees verder