Emilia Clarke op de première van Last Christmas

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emilia Clarke op de première van Last Christmas

Emilia Clarke maakt fans gek met Game of Thrones-reünie

|
|

Laatste update:

Stiekem wisten we al dat Emilia Clarke's insta-game extreem goed is, maar nu gooit ze er een flinke schep bovenop! Ze zorgt voor een meltdown bij haar volgers door deze harige Game of Thrones-reünie!

"Reunions never looked this hairy", schrijft Emilia (Daenerys Targaryen) bij een zwoele foto met daarop ex-collega's én show-liefjes Jason Momoa (Khal Drogo) en Kit Harington (Jon Snow). Haar volgers gaan hélemaal los in de comments; niets dan liefde voor Emilia en haar besties! 

Game of Thrones-fans

Haar twee mannen kwamen op bezoek omdat Emilia haar verjaardag vierde. Dit cadeautje is natuurlijk óók voor de Game of Thrones-fans. Sommigen zullen namelijk nog steeds moeten bijkomen van het laatste seizoen: dat zaaide nogal veel verdeeldheid onder fans. 

Superhelden

Het is trouwens vrij uitzonderlijk dat deze drie supersterren überhaupt tijd hebben om zo'n schattige foto te maken. Emilia zelf is namelijk superdruk met de pers-toer rond haar nieuwe Kerst-romcom Last Christmas (samen met hunk Henry Golding). En Jason Momoa dan? Is die niet altijd druk? Blijkbaar héél even niet. Ook Kit Haringtons agenda zal nu wel vol zitten: hij speelt een belangrijke superheldenrol in Marvels aankomende film The Eternals (en de opnames vinden momenteel plaats). Ohja: het is niet voor het eerst dat Emilia en Jason zijn herenigd. Het zijn besties die elkaar vrij regelmatig opzoeken!

Lees verder