Ellie Lust ziet eigen tv-programma wel zitten

Veronica Superguide logo
Ellie Lust ziet eigen tv-programma wel zitten

Ellie Lust ziet eigen tv-programma wel zitten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ze is de vrouw die ons de etherdiscipline bijbracht: Ellie Lust. Onze favoriete politievrouw denkt over een aantal jaar misschien wel een eigen programma te hebben.

Wie Is De Mol?

“Sinds mijn deelname aan Wie is de Mol? komt er ontzettend veel op me af. Productiemaatschappijen, televisie, radio, bladen. Ik voel mij ongelooflijk omarmd”, vertelde Lust aan De Volkskrant. De 50-jarige politiewoordvoerder werd bekend door het populaire programma, waar ze afgelopen jaar aan meedeed. 

Foto's

Ze wordt regelmatig herkend op straat, waar mensen haar aanspreken voor allerhande dingen, zoals vragen over Wie Is De Mol? "Ik vind dat niet vervelend, nee. Helemaal niet”, aldus Lust. “Dat zal ik altijd doen, ook als mensen op de foto willen bijvoorbeeld. Want als ik dat níét doe, dan ben ik die bitch van de politie die geen tijd heeft.”

Heel erg blauw

Lust werkt nog altijd voor de politie, maar sluit niet uit dat ze in de toekomst weer terugkeert op de televisie. "Dus over vijf jaar heb ik wellicht een eigen programma. Maar het zal altijd met mijn vak te maken hebben, want ik ben wel een echte politieagent hoor. Ik ben héél erg blauw."  

Lees verder