Ellen speelt kinky rollenspel met Fifty Shades Darker-ster

Veronica Superguide logo
Ellen speelt kinky rollenspel met Fifty Shades Darker-ster

Ellen speelt kinky rollenspel met Fifty Shades Darker-ster

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na het uitkomen van Fifty Shades of Grey vlogen de klossen touw bij de bouwmarkten over de toonbank. Talkshow-host Ellen bewijst in deze video dat je ook met kantoorartikelen best aan je trekken kunt komen!

Meesteres

Onlangs was Jamie Dornan te gast bij de talkshow van Ellen DeGeneres. Hij speelt de rol van de verleidelijke Christian in Fifty Shades Darker. Met het nieuwe deel om de hoek, keek Ellen alvast naar de toekomst van de Fifty Shades-reeks. Behulpzaam als ze is, had ze alvast een scène voorbereid waar Jamie zich moest onderwerpen aan de wil van de kinky kortharige meesteres.

Nietmachine

In een niet al te romantische setting speelde Ellen de rol van een dominante verkoopster van kantoorartikelen. Nu is Christian niet vies van een rollenspel, maar zelfs hij moest even slikken bij het zien van de speeltjes van Ellen, variërend van een nietmachine tot een puntenslijper! Opgepompte borsten of niet, we kunnen we ons best voorstellen dat Christian liever zijn fantasieën deelt met Anastacia. Zelfs voor een masochist zijn er grenzen...

Fifty Shades Darker draait vanaf 9 februari in de bioscopen.

Lees verder