Justin Chambers en Ellen Pompeo in Greys Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Justin Chambers en Ellen Pompeo in Greys Anatomy

Ellen Pompeo neemt het op tegen boze Grey’s-fans na Karev-exit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Amerikanen hebben inmiddels kunnen zien hoe Justin Chambers' Grey's Anatomy-personage van het eerste uur, arts Alex Karev, de show verliet. En niet iedereen is happy, to put it mildly. Ellen 'Meredith Grey' Pompeo komt op voor de makers na deze controversiële exit.

Afgelopen week was het tijd om afscheid te nemen van Karev. De manier waarop Justin Chambers' personage uit de serie is geschreven, doet voor veel fans erg pijn. De hashtag #JusticeForKarev is niet voor niets trending! Ellen ging er gisteren even voor zitten en kwam met een uitgebreide insta-post die we toch een beetje raar vinden... Zo bedankt ze allerlei mensen, maar slaat ze Justin over.

Let op: er volgen nu spoilers over het einde van Karevs verhaallijn!

Boze fans

Goed: Karev stuurt in zijn laatste aflevering vier brieven. Vooral die aan zijn vrouw Jo doet pijn. Hij legt uit dat hij Jo inmiddels heeft verlaten voor oude vlam Izzie (Katherine Heigl). Ook onthult Karev on the side - alsof het niets is - dat hij een tweeling heeft met Izzie! Hieronder een greep uit de boze, nee, WOEDENDE reacties.

In de verdediging!

Ellen schiet in haar insta-post, hierboven te zien, in de verdediging door juist te stellen dat de makers en schrijvers van Grey's Alex Karev 'the best send off' gaven. "For me personally for Karev to go back to the beginning.... was the best possible storyline", legt ze uit. Daarnaast bedankt ze ook de trouwe fans van de show, maar dat had ze misschien beter achterwege kunnen laten. De comments onder haar berichtje richten zich - verrassing - vooral op Karevs einde dat ook hier niet kan rekenen op enige sympathie. 

Grey's Anatomy is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op Net5. Of check Videoland, daar staan 15 seizoen op!

Lees verder