Ellen Page bestrijdt zombies in horrortrailer The Cured

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen Page bestrijdt zombies in horrortrailer The Cured

Ellen Page bestrijdt zombies in horrortrailer The Cured

|
|

Laatste update:

Je moet wel van goeden huize komen, wil je nog een originele zombiefilm maken. Maar de trailer voor The Cured bewijst dat er nog genoeg leven in het genre zit!

Virus

The Cured vertelt een kant van het zombieverhaal dat we nog niet zijn tegengekomen. Nadat de wereld jarenlang in de greep was van een zombie-uitbraak, wordt er eindelijk een medicijn gevonden tegen het dodelijke virus. De zombies veranderen weer in normale mensen, maar zij kunnen zich de bloedbaden die ze hebben aangericht nog maar al te levendig herinneren. De voormalige zombies zullen opnieuw hun plaats moeten vinden in de maatschappij. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, als je vorige week nog je buurman hebt opgegeten!

Vertrouwen

De hoofdrol is voor Ellen Page (Juno, Inception). Nadat haar echtgenoot is overleden door toedoen van de zombie-uitbraak, neemt ze haar zwager Senan in huis, gespeeld door Sam Keeley (In the Heart of the Sea). Hij is een van de mensen die genezen is van het zombievirus. Maar is hij nog wel te vertrouwen? Terwijl Senan zijn draai probeert te vinden, loopt de spanning tussen de overlevenden steeds hoger op…

Helaas is op dit moment nog niet bekend of en wanneer The Cured in Nederland zal worden uitgebracht.

Lees verder