Ellen DeGeneres

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen DeGeneres
HollywoodTalkshow

Ellen DeGeneres houdt het niet droog tijdens laatste talkshow-uitzending

|
|

Laatste update:

Ahhh! Ellen DeGeneres laat haar tranen vloeien tijdens de laatste aflevering van The Ellen DeGeneres Show. Na negentien seizoenen komt de talkshow van de 64-jarige Amerikaanse presentatrice voorgoed tot een einde.

De cirkel is rond

Naast Billie Eilish en Pink schoof ook Jennifer Aniston aan in de laatste uitzending. Daarmee is de cirkel rond, want de actrice verscheen ook in de eerste aflevering van de talkshow in 2003. In een video op Twitter deelt Ellen een eerbetoon aan negentien jaar The Ellen DeGeneres Show.

Veel veranderd

Ellen blikt terug op negentien seizoenen. Ze vertelt in de laatste uitzending dat ze het woord ‘gay’ niet mocht zeggen toen ze in 2003 begon met haar talkshow. Ook mocht ze niet verwijzen naar haar vrouw. “Ik mocht geen ‘echtgenote’ zeggen, omdat het homohuwelijk niet legaal was.” Tegenwoordig kan Ellen zo vaak 'echtgenote' zeggen op de buis als ze wil.

Life-changing

Vorig jaar maakte Ellen bekend te stoppen met de talkshow. Volgens Ellen heeft de talkshow haar leven voorgoed veranderd. “Het is de mooiste ervaring die ik ooit heb meegemaakt”. Aan het einde van de laatste uitzending richt Ellen zich geëmotioneerd tot de camera. “Heel erg bedankt dat jullie mij op deze reis hebben vergezeld. Ik voel de liefde en stuur die naar jullie terug.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder