Ellen Degeneres

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen Degeneres
Hollywood

Ellen Degeneres niet welkom bij afscheidsdienst Anne Heche

|
|

Laatste update:

De gevallen talkshowhost Ellen Degeneres hoeft niet op een uitnodiging te wachten voor de uitvaart van haar voormalige vriendin Anne Heche. Ze is niet welkom bij de afscheidsdienst van de actrice die recent overleed als gevolg van een auto-ongeluk.

Auto-ongeluk

Eerder deze maand reed Anne Heche met hoge snelheid een huis binnen, waarna de auto en het gebouw in brand vlogen. De 53-jarige actrice werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar ze nog een paar dagen overleefde. De familie besloot haar van de beademing te behalen omdat het hersenletsel haar onvermijdelijk fataal zou worden.

Koele reactie

Ellen Degeneres, die in de jaren 90 onafscheidelijk was van Anne Heche, reageerde eerst koeltjes op het nieuws over haar ex. We hebben geen contact, hoe kun je dan weten hoe het met iemand is?” Later wenste ze de familie via Twitter alsnog veel sterkte.

Beschuldigingen

De twee exen maakten na hun breakup nog veel ruzie. Zo beweerde Ellen dat Anne haar vooral gebruikte om haar eigen carrière te verbeteren. Daarbij kwamen beschuldigingen van affaires, drugsgebruik, een overdosis en ruzie over een kinderwens.

Het is dus niet verrassend dat de familie Ellen weigert op de afscheidsdienst. Ellen en Anne gingen in 2000 uit elkaar. De overleden actrice werd in de jaren 80 bekend door de soap Another World, waar ze tot 1992 in zat. Daarna speelde ze in de succesvolle films Donnie Brasco, Wag the Dog en Six Days Seven Nights

Lees verder