Elise Schaap, miskraam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elise Schaap, miskraam

Elise Schaap heeft spijt van openheid na miskraam

|
|

Laatste update:

Elise Schaap, vooral bekend van Undercover en haar persiflages in de TV Kantine, kijkt met gemengde gevoelens terug op haar openheid rondom haar miskraam. "Ik zou het niet weer doen", vertelt ze in de nieuwste editie van tijdschrift Linda. 

Vorig jaar vertelde de actrice aan het tijdschrift Jan openhartig over het moment dat ze er tijdens een routine-echo achter kwam dat het hartje van haar kindje niet meer klopte. "Ik moest een theatertour afzeggen en voelde me daardoor gek genoeg min of meer verplicht er iets over te zeggen, om openheid van zaken te geven", zo blikt Elise er nu op terug. "Ik deed dat in een interview met een blad, dacht dat daarmee de kous af was, maar ik werd meteen gebeld door allemaal praatprogramma's of ik er daar ook over wilde praten."

Lieve berichten

Daar had de actrice, die onlangs nog tips gaf over het vermaken van je kinderen tijdens deze quarantaineperiode, helemaal geen behoefte aan. "Ik heb mezelf toen wel een paar keer voor mijn kop geslagen: waarom heb ik dit gedeeld? Het was ook nog zo vers", zo vindt ze nu. Gelukkig had het ook een positief randje. "Ik kreeg ook veel lieve berichten en vond het ook mooi hoe open jij was over jouw gevoelens: het is voor veel mensen toch een soort troost." Het hele interview met Elise staat in het juni-nummer van Linda.

Lees verder