Actrices Anna Drijver en Elise Schaap

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Actrices Anna Drijver en Elise Schaap

Elise Schaap en Anna Drijver wéér samen filmrol te pakken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Partners in crime Elise Schaap en Anna Drijver zijn weer samen in een film te zien. Of eigenlijk te horen! Ze spreken stemmen in voor de Nederlandse versie van Boss Baby: Familiezaken

Dat liet Universal Pictures weten. Samen met Hajo Bruins voegen ze zich toe aan de cast van het eerste deel. Daarin schitterden Guido Weijers en Buddy Vedder in de hoofdrol. De 43-jarige Guido sprak ironisch genoeg de stem van de baby in en Buddy de volwassen stem van Tim Templeton, terwijl hij toch echt de Benjamin uit Hilversum is!

Familiebedrijf

Het tweede deel liet wat langer op zich wachten, maar lijkt er nu toch echt te komen. Tim en zijn baby-broertje zijn volwassen. De twee zijn enorm uit elkaar gegroeid, totdat er een nieuwe Boss Baby in hun leven verschijnt. Ze staat op het punt de broers te herenigen en dat zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

Elise en Anna

Welke stemmen Elise en Anna in zullen spreken is nog onduidelijk. Wel werken de twee samen aan een nieuw project voor Netflix. Anna schrijft namelijk een Original-serie voor Elise. De partners in crime kennen we vooral van hitserie Undercover, waar ze eigenlijk allesbehalve partners in crime waren. Benieuwd naar Undercover seizoen 3? Dit is wanneer de nieuwe afleveringen uitkomen!

Boss Baby: Familiezaken is vanaf 15 september 2021 te zien in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder