Frank de Boer, NL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank de Boer, NL

EK Voetbal 2021: Nederland bereidt zich voor op Noord-Macedonië

|
|

Laatste update:

Na de winst op Oekraïne en Oostenrijk is het kat in het bakkie voor Nederland. Het Oranje team hoeft niet eens meer te winnen van Noord-Macedonië om als poulewinnaar te worden. En toch zitten we vanavond weer voor de buis! 

Vanavond staat namelijk alweer de laatste wedstrijd in de poulefase gepland. Dit keer voor ons iets eerder dan de vorige twee keer, namelijk al om 18:00 uur. Schuif je eten dus gauw naar binnen en ga klaarzitten.

Kleine aanpassingen op het veld

Hoewel we in feite dus niet meer hoeven te winnen, hoopt het Nederlands elftal deze ronde wel met drie overwinningen af te sluiten. Bondscoach Frank de Boer gaf zondag aan weinig te veranderen aan zijn basisopstelling, op twee kleine veranderingen na. Een oplettende NOS-cameraman dacht de namen van Donyell Malen en Ryan Gravenberch te hebben gespot. Zij nemen dan de plekken over van Wout Weghorst en Marten de Roon.

Tips voor de niet-voetballiefhebbers

Genoeg gepraat over voetbal. Vind je er nu letterlijk en figuurlijk geen bal aan? Geen paniek! Deze programma's zijn vanavond ook te zien..

20:30 uur: Help, mijn man is klusser (RTL4)

John Williams en zijn klusteam schieten - in deze herhaling - opnieuw iemand te hulp. Dit keer is het niet 'de vrouw van', maar 'de dochter van' die aan de bel trekt. Jessica maakt zich namelijk ernstig zorgen om haar ouders die drie jaar geleden een opknapwoning in Hardinxveld-Giessendam kochten. Sindsdien ligt de verbouwing hiervan helemaal stil.

20:20 uur: Het beste van... 50 jaar Toppop (NPO3)

Zing mee met tal van BN'ers als Karin Bloemen, Erik de Zwart, Alain Clark en Tineke de Nooij. Zij vertellen in deze special over hun herinneringen aan Toppop en kiezen hun favoriete nummers. Ook Ad Visser en danseres Penney de Jager zijn van de partij. Gezellig zo, op de maandagavond.

20.40 uur Familie Gillis: Massa is Kassa

Angela de Jong zal vast niet kijken, maar mocht je fan zijn van de familie Gillis is dit jouw lucky night. Al is het dan een herhaling! In deze tweede aflevering van het eerste seizoen is het voor zoons Mark en Ruud een drukte van belang. De vakantieparken mogen namelijk weer open. De vraag is: voldoen ze aan alle protocollen?

20:30 uur Ewout &...

Ewout Genemans riskeert zijn leven in deze heftige aflevering van Ewout &... Hij loopt mee met de recherche in een voorstad van Rio de Janeiro. Deze agenten krijgen dagelijks te maken met verschrikkelijke moorden. Wat doet dat met een team en hoe houd je het überhaupt vol? De aflevering is - verrassend not - ook een herhaling!

Mocht er niets voor je tussen zitten, kun je zoals altijd ook weer Netflix of Videoland aan knallen. Deze series van Netflix mag je niet missen én onderschat ook zeker het aanbod van Videoland niet.

Nederland vs. Noord-Macedonië is om 18.00 uur te zien op NPO1. Op datzelfde tijdstip strijden Oostenrijk en Oekraïne tegen elkaar op NPO2.

Of luister onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder