Eindelijk: hier is de teaser trailer van Coco!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eindelijk: hier is de teaser trailer van Coco!

Eindelijk: hier is de teaser trailer van Coco!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Van de makers van Toy Story, Finding Dory en Inside Out zijn hier eindelijk de eerste beelden van Coco, de nieuwste animatiefilm van Disney Pixar! Bekijk de eerste teaser trailer hierboven.

Dia de los Muertos

Coco speelt zich af in Mexico tijdens Dia de los Muertos, een Mexicaanse feestdag ook wel de dag van de doden genoemd. De film draait om het 12-jarige Mexicaanse jongetje Miguel die ervan droomt om muzikant te worden, maar hij komt uit de enige familie die muziek haat! Ze hebben muziek uit de familie verbannen omdat ze vervloekt zouden zijn.

Muzikale onderwereld

In een poging om meer te weten te komen over zijn familiegeschiedenis komt Miguel per ongeluk terecht in het kleurrijke land van de doden. Samen met een trickster Hector gaat Miguel op zoek naar zijn overleden muzikale held Ernesto de la Cruz. Zal hij daarnaast erkenning krijgen van zijn familie en zijn weg terug te vinden naar het land van de levenden?

Coco

Regie is in de handen van Toy Story 3-regisseur Lee Unkrich, Darla K. Anderson en Adrian Molina. De geheel Latino-cast bestaat uit onder anderen Benjamin Bratt, Gael García Bernal en nieuwkomer Anthony Gonzalez.

Coco draait vanaf 29 november in de bioscoop!

Lees verder