Eindelijk goed nieuws voor Nadège uit Chateau Meiland?

Nadège in Chateau Meiland

Het zou zomaar kunnen dat Chateau Meiland-ster Nadège Coffinet binnenkort terugkeert naar het kasteel waar ze een tijdje als huishoudster van de Meilandjes werkte. Het Nederlandse gezin dat Chateau Marillaux kocht, wil de Française terughalen. Meid, wat goéééd!

Dat meldt Privé, die niet alleen met de Meiland-verkoopmakelaar sprak, maar ook met Nadège herself. Mocht het allemaal doorgaan, zou dat nogal een opluchting zijn: Nadège zat vorig jaar nog in een diep dal en gaat nog steeds niet zo heel lekker. Een baan in het Chateau zou als 'een geschenk uit de hemel' komen, aldus Privé. 

Nadège terug in het Chateau?

Het Franse B&B-kasteel veranderde steeds meer in een blok aan het Meiland-been, maar de fam kon het Chateau vorige week dan ein-de-lijk verkopen. Tijdens de verkooponderhandelingen met de nieuwe eigenaren, kwam Nadège al ter sprake, zo onthult makelaar René van Nierop. De oud-schoonmaakster is het meest geschikt om het kasteel schoon te houden, vinden ze. "Ze is vertrouwd in het huis, weet precies waar alles staat en dat is wel handig volgens de nieuwe koper", legt René uit. "Binnenkort zal Nadège een belletje kunnen verwachten of ze daar misschien aan de slag wil gaan."

Reactie Nadège

Als Privé haar spreekt, heeft Nadège het belletje nog niet gehad. Surprise! "Echt? Willen de nieuwe mensen dat ik daar kom werken?", reageert ze positief verrast. "Voor een gesprek sta ik altijd open. Het lijkt me enorm leuk om terug te keren naar mijn oude werkplek. Ik heb met de familie Meiland altijd fijn gewerkt. Het waren mooie tijden, waar ik nog vaak aan terug denk." De Française vertelt dat ze de afgelopen tijd verschillende baantjes had, maar allemaal maar voor een paar uurtjes op een dag. Daar kon ze dan eigenlijk maar nét haar huur en levensonderhoud van betalen. Dus: "Als ik weer in het chateau zou kunnen werken, zou dat geweldig zijn."

En zo is de Franse cirkel - mogelijk - weer helemaal rond! En hadden we al gezegd dat Nadège ook geen ruzie meer heeft met de Meilandjes

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.