Eindelijk! Er komt duidelijkheid over het geld-mysterie in WIDM

WIDM-kijkers zijn al een paar afleveringen in de war. Waar is toch dat fysieke geld waar de Mol altijd zo mee kan sjoemelen gebleven? Goed nieuws: er komt eindelijk duidelijkheid.

Niets missen? Check hier onze Wie is de Mol?-overzichtspagina met het laatste nieuws én verse hints en theorieën.

Rik in WIDM

Het concept van WIDM is al jaren een tv-hit: deelnemers proberen zo veel mogelijk geld binnen te harken met de opdrachten en de aangewezen Mol doet er juist alles aan om de pot zo leeg mogelijk te krijgen. Alleen mist er dit seizoen een cruciaal onderdeel: fysiek geld. WIDM-kijkers zijn al drie afleveringen in de war. Waar is het briefgeld toch gebleven?

Groot gemis

Het is niet voor niks dat kijkers het briefgeld missen. Traditiegetrouw wordt er flink gesjoemeld met het briefgeld, al helemaal als de pot per ongeluk is toevertrouwd aan de minst betrouwbare deelnemer van het spel, de Mol. Bovendien staan er soms ook belangrijke hints over de Mol op de biljetten. 

Eindelijk duidelijkheid

Maar tot nu toe is er geen biljet langsgekomen in WIDM. Gelukkig tasten we binnenkort niet meer in het duister over het briefgeld. In een voorproefje van de volgende aflevering is te zien dat presentator Rik van de Westelaken ein-de-lijk op de proppen komt met het fysieke geld. Grote geldbedragen zitten in doorzichtige koffers. "Jullie moeten nu een keuze gaan maken. Wie vertrouw je een koffer met een hoog bedrag toe?", aldus Rik. To be continued...

Wie Is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO1.