Einde oefening voor Chris Hemsworths Thor na Avengers 4?

Veronica Superguide logo
Einde oefening voor Chris Hemsworths Thor na Avengers 4?

Einde oefening voor Chris Hemsworths Thor na Avengers 4?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marvel-baas Kevin Feige maakt er geen geheim van dat Avengers 4 fungeert als een finale voor het geliefde Marvel-universum. Thor-ster Chris Hemsworth doet nu ook een boekje open over zijn rol in het geheel.

Exit Chris

USA Today

vroeg de acteur of Avengers 4 zijn laatste Marvel-film zou zijn als Thor. "Contract technisch wel. Dan ben ik er klaar mee. Ik ga het personage niet opnieuw vertolken." De acteur voegde daar wel aan toe dat hij het een "enge gedachte" vindt. "Het leek op een gegeven moment als een oneindig verhaal. En nu houdt het op."

Of... toch niet?

Houd nog wel even een slag om de arm. In eerste instantie zou Hemsworth in zes verschillende Marvelfilms verschijnen - cameo's niet meegerekend. Dit zou betekenen dat Avengers: Infinity War zijn laatste klus zou zijn. Marvel is hier toch op teruggekrabbeld en heeft de acteur tenminste nog één film aangeboden. Het is dus niet ondenkbaar dat hij ook na Avengers 4 - gewapend met hamer - nog een paar keer het witte doek overvliegt.

12 Strong

Eind januari is de Australiër te zien in 12 Strong. De film vertelt het verhaal van twaalf groene baretten die direct na de aanslagen van 11 september 2001 naar Afghanistan worden gestuurd. Aldaar trekken ze te paard het onherbergzame landschap in. Samen met een plaatselijke generaal, voeren ze oorlog tegen de plaatselijke Taliban.

Lees verder